Bekræftende indsigt Inc. leverer information teknologiløsninger inden for IT-sikkerhed, netværk, service og support, e-business, webdesign, web hosting og software udvikling. Af partnering med et plus C systemer, bekræftende indsigt, Inc. udvider sit tilbud med en omfattende suite af software produkter-Uplook, Statlook og Anasil-værktøjskasse for IT asset management og overvågning af netværk.

“Vi er glade for om vores partnerskab med et plus C-systemer. Det giver os yderligere kapacitet og ekspertise, som kun vil gavne vores kunder. Sammen, giver vi vores kunder med en bred vifte af effektive løsninger, der sætter dem i at optimere deres IT ressourcer.”sagde Baris Tuncertan, formand for bekræftende indsigt.

A Plus C plus vil arbejde tæt sammen med bekræftende indsigt at levere pre-sales og post-sales support, kundeservice og teknisk bistand til forretningspartnere og kunder i hele Canada. Regnskaber, der deler behovet for IT resource management og dens optimering kan nu nyde de mange fordele ved Uplook, Statlook og Anasil, herunder: PC revision, Licensstyring, hardware inventory, internetforbindelse overvågning, sporing af brugere og netværk overvågning af trafikken.

Milosz Cechnicki, CEO for A plus C systemer sagde “vi er glade for at være partner med en virksomhed med sådan et fremragende ry i at yde forsvar relaterede tjenester og tilbud. Dette forhold er afgørende for vores strategiske vækst i denne region”.

Om A plus C-systemer

Et plus C-systemer er en uafhængig softwareleverandør med speciale i IT asset management og netværk overvågning løsninger. Flagship produkter er: Statlook – et omkostningseffektivt system for dagligt software og hardware inventory og bruger Aktivitetsovervågning og Anasil – netværk overvågning og management system en internationalt transporterende selskab A Plus C plus er nu at skabe sin autoriserede partner systemet rundt om i verden.

Om bekræftende indsigt Inc.

Bekræftende indsigt Inc., en informationsteknologi løsninger udbyder for små og mellemstore virksomheder, hjælper med at strømline deres forretningsaktiviteter. Missionsbeskrivelsen af bekræftende indsigt Inc. er: at hjælpe virksomheder til at bygge sikre, pålidelige og skalerbare teknologiløsninger.