Marmor er et metamorfisk sten, og dens elegante udseende og styrke har gjort det en foretrukne arkitektoniske materiale til både gamle og moderne strukturer både.

Marmor gulvfliser har været brugt gennem årene på grund af sin unikke mønstre og farver. Det består af relativt hårdt materiale, men er ikke så hårdt som granit. Marmor er klassificeret i grupper A, B, C og D, som angiver den fabrikation lethed baseret på kvaliteten af hårdhed. Marmorfliser har tendens til at være ribbet.

Marmor, der er tumlede har en helt anden udvendig fra den polerede version. Disse fliser har en porøs, og nogle gange endda svamp konsistens. Der er variationer i farve, men vener og andre mønstre er normalt fraværende. Resultatet er et gulv, der føles afslappet men spektakulære på samme tid. Rough-cut sten som kalksten og skifer har lignende egenskaber og udseende. Disse fliser er meget populære for pejs omgiver, bar-toppe og forfængelighed. I visse placeringer og klimaer, kan marmor plette. Men med ordentlig pleje og vedligeholdelse, marmor er relativt let at bevare. Marmor gulvfliser er tilgængelige i en række forskellige farvemønstre.

Marmor gulv fliser varianter

Der er en bred vifte af marmor gulv fliser varianter at vælge imellem:

-Poleret: Fliser, der har en elegant, høj glans for et mere statelige og formelle udseende.

-Finpudsede: Marmor gulvfliser med en underspillet mat finish, der Blødgør stone’s udseende, hvilket skaber en afslappet atmosfære i ethvert rum.

-Patinato: Marmor fliser med en antik finish der giver værelset en reserveret, gammeldags stemning.

-Tumlede: En marmor flise afslutte det tilbud du antikke, tidløs stil i neutrale farver.

Skønheden i en marmor overflade kan vare en evighed, hvis det er ordentligt vedligeholdt. Marmor er generelt mere porøst end granit, hvilket gør det lettere at pletten, og det ikke er anbefalet til køkken bordplader. Marmor er generelt egnet til vægge, pejs omgiver og kapper, badeværelse forfængelighed toppe og nogle etager.

Marmor gulve farve typer

Der er masser af marmor gulv fliser farve ordninger at vælge imellem, og det ville være bedst at rådføre sig med din folk derhjemme, eller fra en arkitekt eller interiør designer, at vælge den bedste accent til dit hjem eller kontor. Blandt de bemærkelsesværdige marmor gulv fliser er farver:

-Brun-hvid marmor. Skyggen af denne marmor fliser er almindeligt en blanding af brun og hvid, som ville se godt soveværelser og stuer. Nogle fliser kan indeholde små huller; men det giver en kølende effekt, da det holder ikke varme for længe men absorberer kolde forhold. Nogle fliser kan også have en fersken-farvet skygge.

-Brun marmor. Den brune marmor fliser kan variere fra rød til tan til brun. Mønstre kan være enten beige, kød eller sort. Denne flise er generelt placeret i badeværelser og terrasser. Brun marmor præsenterer en jordisk tone, der bedst komplimenter områder med planter og hvide dekorationer. Kontrasten mellem brun gulv og lys decors skabe en beroligende effekt.

-Sichuan marmor. Sichuan marmor fliser flise har en hvid, ulastelig udseende. Generelt fliser som denne bruges mest til pejse og statuer, men det kunne også give en meget klassiske detaljer til gulve. Den åretegning er meget lys eller fair som ofte har en sort farve. Sichuan marmor gulvfliser er bedst placeret i områder hvor der er en masse af lys.