Jeg besluttede at skrive denne artikel for at vise dig en meget kraftfuld metode, hvordan kan du straks øge størrelsen på din opt-in liste. Denne metode er meget kraftfuld, men ikke mange mennesker bruge det.

Denne metode kan hurtigt tilføje flere hundrede abonnenter til din liste og kan blive implementeret i minutter. Alt du behøver er en artikel (skrevet på en særlig måde) og lidt tid eller penge til at investere.

Så her er hvad du skal gøre…

Skrive en artikel (på en særlig måde, som jeg afsløre).

Hent artiklen foran så mange læsere som muligt (jeg afsløre, hvordan)

Artikler er en meget god måde at føje abonnenter til din opt-in liste. Du få abonnenter, når de besøger din hjemmeside eller tilmelde dig på listen efter at have læst din artikel.

For at gøre dette skal du ske en ressource boks i bunden af artiklen med angivelse af dit navn og din salgstale eller henstilling. (Jeg afsløre, hvordan man strukturere ressource boksen senere.)

For at få en artikel kan du skrive det selv eller betale nogen (artikel Skrivning ekspert) at skrive artiklen for dig. Jeg foretrækker den 2nd metode, fordi ikke jeg er meget god til at skrive artikler.

Når du har artikel klar, du behøver at gøre er få din artikel foran så mange potentielle abonnenter som muligt. Du kan gøre dette ved at sende din artikel til artiklen mapper og direkte til nyhedsbrev forlag. Det er temmelig hårdt arbejde og jeg vil forklare hvordan gør det nemt.

Du skal følge en enkel strategi for at få din artikel godkendt af så mange udgivere som muligt. Strategien er at inkludere et produkt link eller andet sted i artiklen. På denne måde den person, som offentliggør din artikel kan tjene indkomst som affiliate.

Denne metode vil øge chancen for, at din artikel bliver offentliggjort – BIGtime. Chancen for, at din artikel vil blive accepteret vil være meget højere, når udgiveren kan tjene penge på det ved at erstatte produkt URL-adresse med en affiliate link.

For at øge chancen for, at din artikel vil blive accepteret, skrive det på en måde, der enten:

Giver en løsning på et fælles problem.

Informerer læseren om nogle nyheder eller noget der er værd at vide.

Hvis din artikel er skrevet på den måde, giver det læseren en grund til at læse det og handle ud fra hvad han læser.

Når du har er en artikel, skal du indsende til artiklen mapper og udgivere, der vil udgive den. Du kan gøre det enten manuelt eller automatisere processen.

Jeg må sige at indsende din artikel manuelt er et stort spild af tid og du bør gøre det kun hvis bruge lidt penge er et stort problem for dig. Du kan automatisere hele artiklen indsendelsesprocessen helt med Ezine speakeren:

Ezine speakeren vil sende din artikel til alle store artiklen mapper og direkte til 500 eller flere ezine udgivere. Ezine speakeren er et meget godt redskab til at få instant og store eksponering. Her ovre er URL:

En stor måde, hvordan man får også din artikel foran mange udgivere er at bruge en af de artikel indsendelse tjenester, som du kan finde ved at søge efter “artikel indsendelse tjenester” på Google.

Nogle af disse tjenester vil sende din artikel til mere end 1.000 udgivere. En af disse tjenester har selv gjort din artikel til 3.900 udgivere. Stor er det ikke?

En meget vigtig del af strategien er din artikel ressource boks. Du har brug at uddybe det, så det får så mange klik som muligt. Ressource boks bør være op til 6 linjer lang og ikke mere end 65 tegn i hver linje.

Hvis din ressource box bliver længere, risikerer du at miste en chance for, at din artikel vil blive offentliggjort.

Her er den måde, hvordan artikel ressource box skal struktureres:

Det skal få læserne opmærksomhed.

Det skal give en fordel eller en løsning til et problem.

Det skal opfordring til handling.

Når du har fulgt trinnene garanteret succes med denne strategi. Nu du har brug for lidt held, saa mange ezine udgivere gerne din artikel og beslutter sig for at udgive den.

Jeg håber, du finde denne artikel værdifulde og kan sætte den nye viden til at bruge. Jeg ville elske at se dig lykkes i denne strategi og inviterer dig til at kontakte mig med en succeshistorie. I mellemtiden vil jeg anbefale dig at tilmelde min opt-in liste bygning kursus.